Top
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ "ΦΛΥΑ"
blogfoto2.jpg

Γραφείο Μελετών ΦΛΥΑ Ζαχαριάς Νικόλαος - Νέα

Γραφείο Μελετών ΦΛΥΑ Ζαχαριάς Νικόλαος - Αναρτήσεις

Rural and Surveying Engineering Company FLYA Zacharias Nikolaos - News Posts

 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΣΕ ΣΠΑΤΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΧΟΛΑΡΓΟ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΑΝΙΑ

Από τη Διεύθυνση Δασών Ανατολικής Αττικής ανακοινώνεται ότι με τη με αριθμ. 5434/21- 12-2018 ταυτάριθμη απόφαση, αναρτήθηκαν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του φορέα ‘‘Ελληνικό Κτηματολόγιο’’ (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), οι δασικοί χάρτες δήμου Χαλανδρίου και των δημοτικών ενοτήτων:

  1. Γλυκών Νερών & Παιανίας δήμου Παιανίας,

  2. Σπάτων δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας,

  3. Χολαργού δήμου Παπάγου – Χολαργού,

Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 3889/2010 (Φ.Ε.Κ. 182Α ́), όπως ισχύει. Τα όρια κάλυψης των δασικών χαρτών εκτείνονται και σε περιοχές πέραν των διοικητικών ορίων των ως άνω δημοτικών ενοτήτων, καλύπτοντας περιοχές/ τμήματα άλλων διοικητικών διαιρέσεων των δήμων.

Η προθεσμία υποβολής των αντιρρήσεων είναι αποκλειστική και ξεκινά στις 04/01/2019 και λήγει στις 18/04/2019. Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή, η παραπάνω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες, δηλαδή λήγει στις 08/05/2019.

Παρακαλούνται όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων στα Σπάτα Αττικής έχουν ήδη φάκελο σε εμάς ή όσοι ιδιοκτήτες έχουν ακίνητα στις παραπάνω περιοχές και θέλουν να ενημρωθούν σχετικά, να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας για την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων.

Nikolaos Zacharias