Top
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ "ΦΛΥΑ"
blogfoto2.jpg

Γραφείο Μελετών ΦΛΥΑ Ζαχαριάς Νικόλαος - Νέα

Γραφείο Μελετών ΦΛΥΑ Ζαχαριάς Νικόλαος - Αναρτήσεις

Rural and Surveying Engineering Company FLYA Zacharias Nikolaos - News Posts

 

Ανάρτηση δασικών χαρτών Δήμου Σπάτων

Με την με αρ. πρωτ. 29801/12-03-2021 απόφαση της Δνσης Δασών Ανατολικής Αττικής - ΑΔΑ: ΨΚΜΟΟΡ1Κ-ΣΦ0, αναρτήθηκε ο θεωρημένος δασικός χάρτης των περιοχών δήμων/ δημοτικών ενοτήτων: Αυλώνα, Βαρνάβα, Γραμματικού, Καλάμου, Καπανδριτίου, Κηφισιάς, Κρωπίας, Μαραθώνα, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Ν.Ερυθραίας, Ν.Μάκρης, Ν.Πεντέλης, Παιανίας, Πεντέλης, Πικερμίου, Ραφήνας, Σκάλας Ωρωπού, Σπάτων, Ωρωπού Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής

Η καταληκτική ημερομηνία για την άσκηση αντιρρήσεων των ενδιαφερομένων είναι η 08/07/2021 για τους κατοίκους εσωτερικού και η 28/07/2021 για τους κατοίκους εξωτερικού.

Επισημαίνεται ότι για τις περιοχές με κυρωμένο δασικό χάρτη, αντιρρήσεις δέχεται μόνο το αναμορφωμένο τμήμα του αναρτώμενου δασικού χάρτη και μόνο ως προς τα τμήματα που δεν έχουν ήδη υποβληθεί αντιρρήσεις ή αιτήματα προδήλων σφαλμάτων.

Μπορείτε να δείτε την δασική πληροφορία στο https://gis.ktimanet.gr/gis/forestsuspension

Παρακαλούνται όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων στον Δήμο Σπάτων Αττικής έχουν ήδη φάκελο σε εμάς (Βουρβάς, Αγία Κυριακή, Φοίνικας) ή όσοι ιδιοκτήτες έχουν ακίνητα στις παραπάνω περιοχές και θέλουν να ενημρωθούν σχετικά, να επικοινωνήσουν με το γραφείο μας για την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων.

Nikolaos Zacharias