Top
ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΩΝ "ΦΛΥΑ"
blogfoto2.jpg

Γραφείο Μελετών ΦΛΥΑ Ζαχαριάς Νικόλαος - Νέα

Γραφείο Μελετών ΦΛΥΑ Ζαχαριάς Νικόλαος - Αναρτήσεις

Rural and Surveying Engineering Company FLYA Zacharias Nikolaos - News Posts

 

ΜΕΡΙΚΗ ΚΥΡΩΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Κυρώθηκαν μερικώς με την υπ΄αριθμ. 494/24-01-2020 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής - ΦΕΚ 51/Δ/2020, οι δασικοί χάρτες των Δήμων Αμαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Καισαριανής, Ζωγράφου, Βύρωνα καθώς και των δημοτικών ενοτήτων: α) Μελισσιών Δήμου Πεντέλης, β) Φιλοθέης Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού, γ) Πικερμίου & Ραφήνας Δήμου Ραφήνας- Πικερμίου, δ) Ν. Μάκρης Δήμου Μαραθώνα Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής, ως προς τα τμήματά τους, όπως θεωρήθηκαν με την με αριθμ. 324/17-01-2020 (ΑΔΑ: 6ΔΑ4ΟΡ1Κ-ΩΚΕ) απόφαση της Δ/νσης Δασών Ανατολικής Αττικής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και εμφανίζονται στις συνημμένες στο ΦΕΚ πινακίδες κλίμακας 1:30.000, στις οποίες αποτυπώνονται με:

α. με πράσινο περίγραμμα και πράσινη διαγράμμιση, τα τμήματα που αποτελούν δασικές εν γένει εκτάσεις των παρ. 1, 2, 3, 4 και 5 του άρθρου 3 του ν. 998/1979 όπως ισχύει.

β. με κίτρινο περίγραμμα και κίτρινη διαγράμμιση, τα τμήματα που αποτελούν εκτάσεις που δεν διέπονται από τις διατάξεις της δασικής νομοθεσίας.

Οι εκτάσεις που δεν εμπίπτουν στα παραπάνω περιγράμματα, αποτελούν εκτάσεις είτε δασικές είτε όχι για τις οποίες εκκρεμεί ακόμη η κύρωση του δασικού χάρτη.

Κατεβάστε το ΦΕΚ της μερικής κύρωσης των παραπάνω περιοχών ΕΔΩ

Nikolaos Zacharias